Αποστολή ΕΔΑΕ στα Ελληνικά Νησιά | SunFilos

 Για ακόμη μια χρονιά, η ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία), με χορηγό και υποστηρικτή τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Avène, διοργάνωσε την εκστρατεία πρόληψης κατά του καρκίνου του δέρματος. Πρόκειται για την ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, εθελοντές δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα εξέτασαν δωρεάν τους ενδιαφερόμενους και τους παρείχαν χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή συμπεριφορά απέναντι στον ήλιο. Την ίδια εβδομάδα, ειδική ομάδα δερματολόγων ταξίδεψε σε 3 νησιά για να εξετάσει δωρεάν τους κατοίκους τους, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η πρόσβασή τους για δερματολογική εξέταση είναι πολύ δύσκολη έως και ανέφικτη!

Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε και φέτος να ηγηθούμε μιας τεράστιας προσπάθειας για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

Η έγκαιρη πρόληψη είναι δώρο ΖΩΗΣ!

Απολαύστε στιγμές από την Αποστολή της ΕΔΑΕ στα ελληνικά νησιά, στο βίντεο που ακολουθεί:

frame width="700" height="385" src="https://www.youtube.com/embed/5biGGd0spyM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

#SunFilos #EDAE