Ενημέρωση Μαθητών για τα Αφροδίσια ΝοσήματαΣτο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για θέματα σχετικά με την Δερματολογία – Αφροδισιολογία, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκέμβρη), η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία διοργάνωσε ομιλία στο Γενικό 16ο Λύκειο Αθηνών για τα Αφροδίσια Νοσήματα, έπειτα και από την επιθυμία της Διοίκησης του Σχολείου.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος κ. Γιαννούκος Αναστάσιος, μέλος της ΕΔΑΕ, μίλησε στους μαθητές της Γ’ Λυκείου για τα Αφροδίσια Νοσήματα και την πρόληψη, και έλυσε όλες τις απορίες τους.

Οι μαθητές αντιμετώπισαν με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του κου Γιαννούκου και έκαναν εύστοχες ερωτήσεις για ό,τι τους απασχολεί γύρω από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τους παράγοντες κινδύνου, τη θεραπεία και τη σωστή σεξουαλική συμπεριφορά.

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να χαιρόμαστε τον έρωτα και να παραμένουμε υγιείς!

Ο Δερματολόγος είναι ο ειδικός γιατρός για να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δέρματος, και θα έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο Δέρμα!
Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας

www.edae.gr