Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Ημερομηνία: 29/01/2021
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Από 1/4/2021 θα πρέπει οι ελεύθεροι επαγγελματίες ιατροί- δερματολόγοι και οι εταιρίες τους να εκδίδουν τα παραστατικά εσόδων τους μέσω απλού λογισμικού προγράμματος και όχι χειρόγραφα, τα οποία αυτομάτως (χωρίς να κάνουν οι ίδιοι κάτι) θα διαβιβάζονται στο σύστημα της ΑΑΔΕ. Όσοι ιατροί-δερματολόγοι κόβουν μέχρι 50 τιμολόγια το χρόνο ή έχουν σε απλογραφικά βιβλία μέχρι 50.000 ευρώ έσοδα ετησίως δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν λογισμικό, θα μπορούν δηλαδή να εκδίδουν τα παραστατικά εσόδων τους χειρόγραφα, αλλά θα πρέπει παράλληλα μέχρι τις 20 του επόμενου μήνα να τα υποβάλλουν οι ίδιοι ‘’χεράτα’’ και στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Ωστόσο θεωρούμε χρήσιμο και για αυτούς να εκδίδουν τα παραστατικά εσόδων τους μέσω απλού λογισμικού προγράμματος και όχι χειρόγραφα για 2 βασικούς λόγους. Πρώτον, για να αποφύγουν την ταλαιπωρία να τα ‘’διπλοπερνάνε’’ οι ίδιοι και στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Δεύτερον, για να αποφύγουν την περίπτωση λάθος καταχώρισης, η οποία μπορεί να τους βγάλει και σε έναν πιθανό έλεγχο.

Η εταιρία μας Union Programming Group έχει δικό της λογισμικό πρόγραμμα, το οποίο είναι πάρα πολύ οικονομικό, εύκολο στη χρήση και αποτελεσματικό, ενώ εξυπηρετεί ήδη χιλιάδες επαγγελματίες. Μπορεί δηλαδή να σας εγκαταστήσει το λογισμικό πρόγραμμα, να σας εκπαιδεύσει πολύ εύκολα για την έκδοση των εσόδων καθώς και για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστείτε. Ενώ, το κόστος είναι πάρα πολύ μικρό, δηλαδή 60€ το χρόνο και τίποτα παραπάνω.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να καλέσετε στο 210-6926910 ή στο mail μας union8@otenet.gr .

Εκ μέρους της ΕΔΑΕ. www.edae.gr