Νέα Σειρά βίντεο "Ρώτα τον Δερματολόγο σου".

Ημερομηνία: 15/02/2021


Μία σειρά μικρών βίντεο αποκλειστικά από την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία.

Τα βίντεο βασίζονται σε απλές, κατανοητές συμβουλές, και πάντα επιστημονικά έγκυρες, καθώς προέρχονται από εξειδικευμένους γιατρούς, Δερματολόγους, μέλη της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Α.Ε.). Σκοπός των βίντεο είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού πάνω σε θέματα για τις παθήσεις του Δέρματος.

Ξεκινάμε με τα θέματα: Ψωρίαση, Διαπυητική Ιδρωταδενίτιδα, Ακμή, Τριχόπτωση, Σπίλοι – Μελάνωμα – Αντηλιακή Προστασία, Αποτρίχωση Laser , Βοτουλινική Τοξίνη, Αυτοάνοσα Νοσήματα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη ροή των βίντεο της σειράς«Ρώτα τον Δερματολόγο σου» στο link που ακολουθεί: bit.ly/3dfpTcw

Ο Δερματολόγος είναι ο ειδικός γιατρός που έχει την κατάλληλη μακροχρόνια εκπαίδευση, καθώς και την εμπειρία για να αντιμετωπίσει μικρά και μεγάλα προβλήματα του Δέρματος και θα έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο Δέρμα!

Προσοχή, τα στοιχεία που αναφέρονται δεν συνιστούν προτάσεις θεραπείας, δεν αντικαθιστούν την επίσκεψη στον Δερματολόγο.

Σχετικά με την ΕΔΑΕ

Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία είναι το επιστημονικό σωματείο τωνΕλλήνων Δερματολόγων και Αφροδισιολόγων. Σκοπός της ΕΔΑΕ είναι η προώθηση της επιστήμης της Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στους Έλληνες ιατρούς, επεκτείνοντας τη γνώση της Δερματολογίας και της Αφροδισιολογίας, η προάσπιση του επιστημονικού αντικειμένου στην Δερματολογία και την Αφροδισιολογία, και η ενημέρωση της κοινής γνώμης στα θέματα που αφορούν στις παθήσεις του δέρματος και των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.edae.gr .

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο κανάλι της ΕΔΑΕ στο YouTube.

Ακολουθήστε την ΕΔΑΕ στο Facebook.

#ΡώταΤονΔερματολόγοΣου #EDAE #ΕΔΑΕ #Dermatology #Venereology

Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας.
www.edae.gr