Καμπάνια της ΕΔΑΕ για την Ακμή.

Ημερομηνία: 02/06/2021
Η Ακμή είναι μια ασθένεια του δέρματος που εμφανίζεται, κυρίως, στην εφηβική ηλικία, αλλά σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζει να υπάρχει και στην ενήλικη ζωή (η ακμή ενηλίκων μπορεί για πρώτη φορά να παρουσιαστεί ακόμα και μέχρι ή και μετά τα 40).

Η Ακμή αφορά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σήμερα και ανάλογα με συγκεκριμένες αλλαγές, περιόδους και καταστάσεις στη ζωή του ατόμου, η Ακμή μπορεί να πάρει διάφορες μορφές. Μπορούμε να μιλάμε για διάφορα είδη Ακμής, που αντιμετωπίζονται με διαφορετικό και εξατομικευμένο τρόπο για κάθε άτομο. Γι’ αυτό τον λόγο είναι απαραίτητη η επίσκεψη στον Δερματολόγο, που είναι ο ειδικός Γιατρός για το Δέρμα.

Η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία έχει δημιουργήσει μια online καμπάνια για την Ακμή ώστε να ενημερώσει τον κόσμο με εγκυρότητα και να τον παροτρύνει να απευθυνθεί στον Δερματολόγο του. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Facebook Dermalogos και το Dermalogos.gr για την απαραίτητη πληροφόρηση.

Η Ακμή αντιμετωπίζεται και θεραπεύεται αποτελεσματικά αρκεί να συμβουλευτείτε τον Δερματολόγο σας για τις απαραίτητες ιατρικές συμβουλές και τη σωστή αντιμετώπιση των συμπτωμάτων με την κατάλληλη θεραπεία.

#EisaiStinAkmiSou


Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας.
www.edae.gr