ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΟΣ 2021.

Ημερομηνία: 17/11/2021
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως κάθε χρόνο από το 2000, έτσι και φέτος, η Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία πραγματοποίησε από τις 17 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου 2021, την ετήσια εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με το μελάνωμα και τον καρκίνο του δέρματος, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μελανώματος και της Ελληνικής Εβδομάδας Καρκίνου του Δέρματος. Λόγω της πανδημίας COVID-19, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του ραδιοφώνου και των ψηφιακών ΜΜΕ.

Η φετινή εκστρατεία με τίτλο "ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!" τόνισε τη σημασία να ελέγχουμε τακτικά το δέρμα μας και να επισκεπτόμαστε τον Δερματολόγο μας μία φορά το χρόνο! Και φυσικά μάς υπενθύμισε ότι με πολύ μικρές κινήσεις, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος και του μελανώματος!

Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι η φετινή εκστρατεία σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από την αντίστοιχη του 2020, και αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην προσέγγιση του κοινού μας πανελλαδικά ! Σκοπός της ΕΔΑΕ είναι η πάντα η έγκυρη ενημέρωση του κοινού για τη διαφύλαξη της Υγείας, την πρόληψη και τη θεραπεία, καθώς και την προώθηση της Ειδικότητας των Δερματολόγων - Αφροδισιολόγων.

Δείτε παρακάτω την επιστολή του κου Α. Κατούλη, Υπεύθυνου για την Εκστρατεία Μελανώματος, καθώς και το αναλυτικό report των αποτελεσμάτων της ε πιτυχημένης καμπάνιας "ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!", που χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία!


Επιστολή κου Α. Κατούλη.

Report της Εκστρατείας Μελανώματος 2021
Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας.

www.edae.gr