8ο Συνέδριο "Αττικές Δερματολογικές Ημέρες"

8ο Συνέδριο "Αττικές Δερματολογικές Ημέρες"Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ακολουθεί η ανακοίνωση για το 8ο Συνέδριο "Αττικές Δερματολογικές Ημέρες" μαζί με το μήνυμα του Προέδρου κου Αλέξανδρου Κ. Κατούλη.

"Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την οργάνωση του 8ου Συνεδρίου «Αττικές Δερματολογικές Ημέρες» από το Ελληνικό Κολλέγιο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο στην Αθήνα, στις 25-27 Ιουνίου 2021.

Οι «Αττικές Δερματολογικές Ημέρες» οργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2005 από τον τότε Διευθυντή της Β’ Κλινικής Δερματικών και Αφροδισίων Νόσων, Καθηγητή κ. Ν. Σταυριανέα, λίγο μετά την ίδρυση της νέας Πανεπιστημιακής Κλινικής και την εγκατάστασή της στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν» το 2003, ως η κεντρική ετήσια επιστημονική εκδήλωση της Κλινικής, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά επιτυχημένο θεσμό, που έτυχε ευρείας θετικής
αναγνώρισης και αποδοχής. Συνεχίζοντας με το ίδιο πνεύμα και ενθουσιασμό, φιλοδοξούμε να οργανώσουμε ένα συνέδριο με διεθνή συμμετοχή, που να προβάλλει και να προάγει τον ρόλο της Ακαδημαϊκής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας μέσα στον χώρο της Εσωτερικής Παθολογίας και της Ιατρικής γενικότερα και στο πλαίσιο του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.".

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Αλέξανδρος Κ. Κατούλης, Καθηγητής Δερματολογίας – ΑφροδισιολογίαςΕκ μέρους της ΕΔΑΕ. www.edae.gr