1ο Διαδικτυακό Φροντιστήριο ΕΔΑΕ με θέμα: «Εφαρμογές των lasers & άλλων πηγών ενέργειας στην Δερματολογία»

1ο Διαδικτυακό Φροντιστήριο ΕΔΑΕ με θέμα: «Εφαρμογές των lasers & άλλων πηγών ενέργειας στην Δερματολογία»Aγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 1ου Διαδικτυακού Φροντιστηρίου της ΕΔΑΕ με θέμα: «Εφαρμογές των lasers & άλλων πηγών ενέργειας στην Δερματολογία» στις 1/10-30/11/2021,

https://erasmus.eventsair.com/edae-webinar-lasers-in-dermatology/website

Το Φροντιστήριο, που απευθύνεταιαποκλειστικά και μόνο στα Μέλη της Ε.Δ.Α.Ε. (Ειδικούςκαι Ειδικευόμενους), θα πραγματοποιηθεί σε μορφή μαγνητοσκοπημένων εισηγήσεων, οι οποίες θα αναρτηθούν σε ειδική πλατφόρμα στις αρχές Οκτωβρίου 2021 και θα είναι διαθέσιμες για 2 μήνες (1/10/2021 – 30/11/2021).

Η παρακολούθηση του Φροντιστηρίου για τα μέλη της ΕΔΑΕ είναι Δωρεάν, ενώ απαιτείται η εγγραφή σας, προκειμένου να αποκτήσετε τους κωδικούς πρόσβασης, οι οποίοι και θα σταλούν στα εγγεγραμμένα μέλη, έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Τα εγγεγραμμένα μέλη στο Φροντιστήριο θα έχουν τις κάτωθι δυνατότητες:

α) Να παρακολουθούν δωρεάν και στο χρόνο που επιθυμούν (on demand), μεταξύ του διαστήματος 1 Οκτωβρίου – 30 Νοεμβρίου 2021, τις διαλέξεις μέσω της ειδικής πλατφόρμας (για την είσοδό σας θα σας αποσταλούν ο σύνδεσμος & ο κωδικός πρόσβασης).

β) Μεταξύ 1/10/2021 – 30/11/2021 να υποβάλλουν γραπτώς τις ερωτήσεις τους προς τους εισηγητές, ενώ οι σχετικές απαντήσεις θα κοινοποιηθούν σε σχετικό link, ώστε να γίνουν κτήμα όλων των μελών της ΕΔΑΕ.

γ) Να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης, αφού αποστείλουν συμπληρωμένο το ερωτηματολόγιο (τύπου Multiple choice) αυτοαξιολόγησης, ΜΕΧΡΙ την 1η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, που θα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία Οργάνωσης του Φροντιστηρίου:
Erasmus Conferences & Events Α.Ε
T: 210 7414713
M: p.mitroyianni@erasmus.gr

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ε.Δ.Α.Ε.

Εκ Μέρους της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας.
www.edae.gr